Project

Heb je een concrete vraag of wens op het gebied van online ondernemen, dan zoeken wij hier studenten bij die de juiste opleiding volgen om dit vraagstuk aan te pakken. De studenten formeren een projectgroep van 2 tot 3 studenten en gaan er in een periode van 6 tot 8 weken mee aan de slag. We hanteren hierbij een werkwijze die bestaat uit 5 stappen.

Stage

Neemt jouw vraag of wens op het gebied van online ondernemen meer tijd in beslag dan 8 weken, dan kunnen we je ondersteuning bieden in de vorm van een stagiair. Een of meerdere studenten werken voor een langere periode aan een vraagstuk in jouw organisatie. Om dit te concretiseren nodigen we je na aanmelding aan voor een intakegesprek.

Kennissessies

Kennissessies zijn inspirerende workshop en masterclasses – zowel fysiek als online – die je kennis op het gebied van online ondernemen vergroten. Ze zijn gratis bij te wonen. Aan de hand van een thema wordt je in één tot twee uur meegenomen in de wereld van de digitale mogelijkheden. De sessies geven veel inspiratie, goede voorbeelden van andere ondernemers en concrete stappen waarmee je zelf aan de slag kunt. Kijk in onze agenda welke sessies er voor de komende periode gepland staan.